Slutet för socialdemokratin?

Han gjorde som jag trodde räddade sig själv och inte partiet. Nu tycker jag bara ändå mer illa om honom än tidigare. Han ska visst åka ut i landet och prata med folk. Med sin egen bil då eller hyrbil eller kanske båda samtidigt? För inte tänker han väl åka tåg trots att han har ett guldkort för 80 000:- som han aldrig använt, men som vi skattebetalare betalat. Men alliansen måste fira just nu eftersom detta med all säkerhet betyder att de vinner 2014 också.

De håller varandra om ryggen de där sossarna i toppen och nu är det en ryggdunkartrust som är rädda om sina jobb. Måtte alla se igenom deras spel och se till att de åker allihop efter nästa val. Socialdemokratin har tappat sin identitet och den kommer de inte hitta i första taget. Jag tänker aldrig rösta på det partiet så länge de har den partiledaren. Tänk bara att få en statsministerfru som stulit från sin arbetsplats? Vilket avskyvärt par. De har ingen moral alls och jag skulle skämmas av att de skulle företräda svenska folket.

Ljugholt kommer han för all framtid att kallas och med all säkerhet kommer han att trampa i klaveret fler gånger. Men de får skylla sig själva och jag tycker synd om min far som alltid röstat på sossarna. Han tänker inte rösta någon mer gång har han sagt. Eftersom han är socialdemokrat i hjärtat kan han inte tänka sig att rösta på något annat parti och nu kan han heller inte tänka sig att rösta på dem. Jag tror att fler tänker på detta sätt och det kommer inte Juholt att kunna ändra på.

Lämna ett svar