SVT har gjort ett Juholtsspel

Det gäller att klara sig från journalister och slippa betala fakturor och jag klarade mig i 43 dagar., sedan åkte jag dit. När det görs spel om hans omoral förstår man verkligen hur stort detta är. Han kommer aldrig bli av med den stämpel han fått efter detta. Frågan är också om väljarna och kommunpolitikerna vill träffa honom. Statsvetare uttalar sig i pressen och menar att visst kommer detta att försvinna, men jag är inte säker på det. Minsta lilla han börjar prata moral och bidrag så tänker man bara på det han själv gjort.

Prova själva att spela spelet och se hur länge ni klarar er. Snart kommer det väl en app till mobilerna också så man kan spela där. Gissar att det blir många som laddar ned det. Så frågan är om folk kommer att glömma, blir nej.

Lämna ett svar