Fortsatt granskning av Juholt

Det har kritiserats att Ericsson lagt ned åtalet mot Juholt i hyresaffären och nu ska överåklagaren granska ärendet. Samtidigt sker en granskning av hans bilersättningar och även studieresan till Vitryssland, där han fått ut för mycket pengar. Så Juholt kan verklligen inte pusta ut ännu utan skulle åtal väckas i något av dessa ärenden kommer det att osa hett runt honom igen.

Så tyvärr Juholt det är inte bara ett fel en gång du gjort, utan fler återkommande som vi undrar hur du tänkte då. Sedan ska du nog vara glad över att den som granskat dina bidrag inte gått längre tillbaka i tiden. Då kanske fler oegentligheter hittats. Ärlighet löndar sig i längden och oärlighet ska beivras. Sitter man på ett politiskt uppdrag, har man alltid fiender.

Dessa fiender verkar finnas både inom och utanför partiet och de ger sig inte i första taget. Att göra fel en gång kan väl förlåtas med tiden, men att göra det fler gånger blir svårt att förlåta. Då menar jag av de egna, hur svenska folket anser kan jag inte svara på. Det är nog tur att hans historia om tryckpressarna och fängelsevistelse i Polen inte är åtalbart också. Att ljuga ihop en spännande historia är inte straffbart, utan endast ledsamt.

Lämna ett svar