Juholt på biktturnè i skåne

Dags för skåne att få höra Juholts bikt och i tre dagar ska han resa runt här. Hela förra veckan åkte han omkring från Göteborg till Kiruna och sade sig vara uppriktigt ledsen för det som skett. Socisldemkraterna har rekordlågt stöd och det är klart att han är ledsen för det. Själv skyller han på media och den uppmärksamhet allt fått där. Han verkar fortfarande tro att det endast är ett fel han gjort under sin tid som partiledare. Det vore kanske dags för lite självransakan och inse att det inte är en sak utan en räcka av orsaker som gjort att folk är arga.

Man hade hoppats på en nytändning och det blev istället en explosion av konstiga händelser. Jonas Gardell skriver så bra om det i twitter: “sossarna pratar så ofta om den där nystarten som aldrig verkar komma. Lite som judarna väntar på Messias och de kristna på Jesu återkomst.”

 

Lämna ett svar