Intrång på konton kan spåras

Lite lustigt att en hacker tagit sig in på bloggtoppen och tagit flera inloggningar, samt publicerat allt på twitter i Petzälls namn. Vet inte människan att han är tvångsintagen för sitt missbruk och inte har tillgång till data eller telefon? Det har faktiskt stått i tidningarna. Dessa tidningars konton som också blivit kapade. Ett stort misstag eftersom det finns mycket kunnigt folk som kan spåra nästan vad som helst. Tror att det i denna stund är den idioten på spåren. Nåväl allt är polisanmält av kvällstidningarna och sedan blir det ett drev som heter duga.

Jag tycker att det är fruktansvärt att göra på detta sättet, vilket parti eller politiker som än drabbas. För oss läsare är det värdefullt att kunna följa politikernas bloggar och kunna kommentera inläggen. Vi kan få svar på våra frågor och politikerna kan se vad folk tycker. Varför människan tar journalisters konton gör mig konfunderad. Men det är kanske någon som vill sätta åt någon av dem. Jag har läst några trådar på flashback och kan uppfatta att några är direkt hatiska mot vissa journalister.

Jag betvivlar inte att det rätt snart kommer svar på vem och varför. Just nu är jag bara glad att jag inte har min blogg på bloggtoppen. Men man vet ju inte hur säkert det är på wordpress heller.

Lämna ett svar