Girighetens ansikte = Göran Persson

Socialdemokraternas förre partiordförande har bytt sida och tillhör nuförtiden de besuttnas krets. Alla vet nog att han köpte en mångmiljongård som han byggt om efter sina önskemål. Grannarna försökte klaga på vissa förändringar, men Göran satte ned klacken och tystade dem. Han vägrar nu att betala för arbetet som byggfirman gjort. Så nu stäms han på 500 000:-. Han vill påstå att de inte lagt ned det antal byggtimmar de angett i fakturan, utan saltat den. Han fick en offert på ett fast pris på 1,9 milj.kronor, men ansåg att den var för dyr, så byggfirman arbetatde på löpande offert som slutat på ca 1,7 milj. Det är väl inget att säga om, annat än att Göran har rikligt med pengar.

Månde det är detta hållet Juholt siktar när han biter sig fast som en igel vid ordförande posten. Några år som välbetald politiker och sedan pamp. Vad man kan säga om Persson är att han lever verkligen inte som han lär. Man kan inte annat än småle. Var finns solidariteten med byggjobbarna nu då? De har tydligen ljugit om sina tidrapporter enligt Persson. För det är ju dessa som utgör grunden för fakturan han fått. Eller är det endast hans girighet som gör att han vill påskina detta? Det gör han genom sin advokat också. En sådan har han också råd med. Jaja de kan dessa socialdemokrater eller han kanske inte röstar på dem längre?

Lämna ett svar