Just nu tycker jag att så mycket är ruttet i världen

Hela denna kris som är i Grekland får mig att vilja spy. Vad är det för idioter som låter sig väljas att styra ett land? Det finns bara en väg och det är att avgå och det med sänkt huvud. Det är synd om grekerna, men på grund av detta måste de strama åt precis allting. Många kommer att bli lidande, men en dag kommer de att vara tillbaka med god ekonomi. Förhoppningsvis med en regering som inte slösar bort allt.

Sen detta med alla krig som pågår runt om i världen. Jag orkar inte ens räkna upp allihop. Jag skulle helst vilja ruska om alla idioter och fråga vad de egentligen håller på med. Alla människor som blir lidande och svälter ihjäl för att några få är maktgalna. Låt folk välja dem de vill ha som ska leda dem.

Alla idioter som skjuter hej vilt i städerna borde skickas på jobb i gruvorna eller andra tuffa industrier. Låt dem svettas ordentligt och lära sig att det kostar pengar och svett att få saker. De ska inte spela gud över andra människor. Sluta låna ut pengar för sjutton så slipper andra bli skuldsatta och hotade när de inte kan betala tillbaka.

Ja, just nu är jag ganska less på människorna och föredrar djur. De är ärliga och dödar endast för att överleva och få mat. Inte för nöjes skull som människan eller för att de är förbannade. Så i nästa liv tänker jag bli ett djur,

Lämna ett svar