Jag har bestämt mig

Efter att ha läst om Caremas behandling av äldre människor, har jag tagit ett beslut. Då min man har en mor och jag en far som är 86 år och troligtvis behöver en del vård rätt snart, kommer jag att söka om bidrag för att ta hand om dem själv. De ska inte hamna i händer på pengagalna vårdföretag. Jag får ta mig den tiden och arbeta mindre med annat. De år de har kvar ska de få den bästa vård som finns, av mig. De ska få bo i sina hem tills de inte andas mer.

Jag vill inte att de ska få sitta på en toalett en hel natt, bortglömda och ledsna. De ska inte heller behöva stiga upp klockan sju på morgnarna om de inte vill eller lägga sig klockan 19.00. De ska ha ett värdigt liv ända till slutet. Man kan söka bidrag för vård av anhörig och när det är dags tar jag över och sedan är allt upp till mig. Inte heller ska de få sitta med våta blöjor och svidande bakar för att jag ska spara pengar till chefer. De ska få göra precis det de vill, vare sig de är senila, dementa eller bara gamla.

Ingen okänd ska få misshandla de anhöriga jag har kvar. När vi var små tog de hand om oss och nu är det min tur att ta hand om dem. Jag gör det av kärlek och för att de förtjänar det.

2 svar på ”Jag har bestämt mig

  1. Your style is so unique in comparison to other folks I’ve read stuff from. Thanks for posting when you have the opportunity, Guess I’ll just bookmark this page.|

Lämna ett svar