Jag längtar tills vi får vår nya husbil

Sitter hemma och längtar tills de ringer och säger att nu är Maccan klar och ser en bil på något jag aldrig sett. Den kostar per kvadratmeter nästan lika mycket som hela den husbil vi har köpt ca 530.000:-.

Får jag presentera Marchi Mobile element palazzo!!!!!

Jag har aldrig sett något liknande. Den ser helt sjuk ut. Du får ett palats på 20 kvadratmeter och med slideouts ute 40 kvadratmeter. Såhär ser den ut inuti.

Hur enkel är inte våran dröm mot detta. Den ska tydligen säljas till F1-förare och andra rika människor. Sedan kan man få den helt klädd i diamanter också!!!!!  Ja, jag säger då det. Undrar om flaskorna ingår? Du får takterass med uppvärmt golv. Badrum intill sovrummet och fullt utrustad med en dusch du inte ens har hemma. En hel lite herrgård på hjul. Den är 12 meter lång vilket gör att du måste ha lastbilskort. Jag vill fortfarande ha Maccan istället, men visst är denna lite häftig !

Lämna ett svar