Många undrar vad Östros är ute efter

För bara någon månad sedan talades om att Östros skulle lämna politiken, för att försöka bli vice riksbankschef. Efter hans medverkan i agenda undrar många vad det är han egentligen är ute efter.

http://schlaug.blogspot.com/ Det förra språkröret i miljöpartiet Birger Schlaug skriver i sin blogg att Östros satte kniven i Juholts politiska framtid, i och med sin medverkan i agenda. Han påminner också om att dn och svd ville ha honom som partiledare och beklagade att han blev avsatt från både vu och som ekonomisk talesperson i det socialdeokratiska partiet. Nu kanske de får som de vill. Men Schlaug vill påminna om hur både Sahlin och Östros svek sina väljare i förra valet. Allt det valarbetarna jobbat för vände de båda ryggen till och väljarna stod där som dumma idioter.

En del kommentarer har varit att det verkar som att media tillsätter partiledare nuförtiden, och är arga över detta. Frågan är vad Östros egentligen vill och om han bara bidat sin tid för att åter träda in i den politiska hetluften igen. Är han kanske en av dem som undergrävt all kritik mot Juholt? Den senaste tiden har turbulensen märkts av ännu mer inom partiet och nu frågar sig många: vad är på gång?

1 svar på ”Många undrar vad Östros är ute efter

Lämna ett svar