Läser twittret av en som blev arresterad igår

Kvinnan har fått bägge armarna brutna och ska försöka få dem röntgade, för att se hur mycket. Militära underättelsemän band för hennes ögon under 2 timmar. Hon ville inte följa med frivilligt, men en av dem sade att antingen följer du med frivilligt eller så….

Under 3 timmar var hon i deras våld och hela tiden tänkte hon på artikeln som hon skulle skriva, vänta bara era idioter. Det var fem eller sex stycken män som ställde sig runt omkring henne och började klämma på hennes bröst. Sedan tog de henne i underlivet och tillslut tappade hon räkningen på hur många händer som försökte tränga in under hennes trosor.

Så behandlar man kvinnor av sitt eget folk och skändar dem. Jag ser fram mot att läsa hennes artikel. Ska tillägga att detta skedde i Kairo. Man undrar hur många kvinnor som blir utsatta för liknande och värre saker. En ursäkt från de som sitter i högsta ledningen skulle inte räcka för mig efter en sådan behandling.

Lämna ett svar