Tänk så olika det är

För elva år sedan köpte vi vårt hus här på landet för 1,5 milj kronor och vi tyckte nog att det var lite dyrt. Men det har ju stigit en hel del sedan dess så ett försäljningspris idag skulle bli strax över det dubbla. Men vi har ett fint tegelhus på 170 kvadrat med insynsfri trädgård på 800 kvadrat, garage och inglasat uterum. Detta skriver jag endast som jämförelse för den lägenhet jag ska visa bilder på.

En etta på Norr Mälarstrand i Stockholm, på 12 kvadrat utan utsikt, då det är ett gårdshus säljs just nu för 1,2 milj kronor. Visst förstår jag att en del faktiskt vill bo i Stockholm och då centralt. Men jag hade aldrig gett så mycket för dessa kvadratmeter. Men så vill jag ju inte heller bo i någon storstad mer i mitt liv. Tur man gillar landet, då man får mer för pengarna här.

Man behöver ju inte många möbler förstås. Så där spar man lite pengar.

Bara man inte går och bryter benen eller skadar sig någonstans, så klarar man väl att ta sig upp i sängen.

Någon utsikt är det ju inte precis. Så tycker du detta är din dröm så ta kontakt med mäklaren direkt. Mitt hus är inte till salu.

Lämna ett svar