Har du julstjärna eller ljusstake i fönstret?

Jag föredrar stjärnor eftersom det finns så många olika att välja på och de ger ett så fint sken. En ljusstake har jag i dressingroom, men resten har jag stjärnor i. Sedan är det också av praktiska skäl jag har det. Med 3 hundar som gärna står med tassarna på fönsterbrädan är det så lätt att de river ned en ljusstake, sedan är det skönt att behöva göra extra plats för något som ska vara upp i någon månad. Jag försöker hitta lite ovanliga att ha i fönstret och byter gärna år från år.

Denna är rätt stor och passar väldigt bra i ett stort förnster, eller varför inte ha två stycken. Men den är supersnygg.

Sedan finns ju dessa nuförtiden om man tycker att det är krångligt att hänga upp något. Tar mindre plats än en ljusstake.

Denna är snygg och en tonåring kanske skulle föredra att ha en sådan. Inte så fruktansvärt gulligt.

En julstjärna måste ju inet vara röd, vit eller gul. En blå ger ett fint sken och kanske passar bättre till överig inredning.

Varför inte en mönstrad? Tycker denhär är så fin, lite retro över den. Låt julen bli rolig och gå utanför de gängse ramarna när det gäller dekorationerna.

1 svar på ”Har du julstjärna eller ljusstake i fönstret?

Lämna ett svar