Tycker inte att det är så seriöst

Läste att Juholt ska medverka i Skavlan och det tycker inte jag är så välbetänkt. Politiker som är aktiva bör välja med stor omsorg, vilka program de ska deltaga i. Talkshower anser jag inte vara speciellt seriösa utan de ska ju underhålla publiken. Det är inte meningen att man ska prata politik i de programmen. Vad jag läst vill Juholt börja prata politik nu, så jag blev mycket förvånad att han skulle ställa upp i detta programmet. Är det månde en fortsättning på hans förlåt turnè? Ska han sitta och beklaga sig för allt elakt han utstått? Frågorna blir många.

Något annat roligt jag såg är att Maria Wetterstam ska ställa upp i Oldsbergs nya program. Som nybliven icke-politiker är det säkert bra pr för henne och ett bra sätt att få ljuset på sig. Raggar hon jobb så är det ett perfekt program att visa upp sig på. Hon får visa hur intelligent hon är. Det är stor skillnad mot Skavlans program.

Lämna ett svar