Jag läste en blogg som var som ett slag i magen

Försöker bli bättre på att läsa andras blogga och kanske hitta sådana som kan göra nytta. Idag såg jag en rubrik: Nätverket för att stoppa pedofilerna. Eftersom jag tycker det är fruktansvärt det de håller på med, kände jag att detta kunde vara något jag ville stödja på något sätt. Den berättelse jag läste var som ett slag i magen på mig och tårar fyllde mina ögon. Gå in och läs på länken nedan. Den berör och det fruktansvärda är att den är sann.

 

http://stoppapedofilerna.wordpress.com/2012/01/02/ett-offers-berattelse-och-stallningstagande/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.