Torsdag morgon 26/1

Idag kan jag fira ett år med bloggen och det har varit ett innehållsrikt år.
Jag började blogga då jag blev uppsagd från mitt arbete sedan tio år. Det var en jobbig process då jag var facklig ordförande och skötte förhandlingarna för alla oss som fick gå. Inte första gången jag gjorde det heller, då företaget började skära ned redan 2006 och fortsatt med det sedan dess.

Bloggen blev en sysselsättning som fått mig att bli kreativ och där min skrivklåda får utlopp. En slags ventil för mig.

Här hemma är det åter lugnt och Ronja mår bättre. Jag vet inte om det var en tumör eller bara en böld, men den är borta och nu gäller det att hjälpa henne att hålla rent där den satt. Spylukten som troligtvis kom från bölden är borta nu och mattan rengjord.
Nu hoppas jag att Ronja ska få åldras i lugn och ro tills det är dags för henne att somna in.

Det är lite speciellt att leva med en gammal hund och jag ska fortsätta att berätta om hennes dagar. Hon sover i badrummet just nu och det är en riktigt djup sömn. Hörseln är inte lika bra som tidigare så hon störs inte så lätt. Hon brukar ligga under handfaten där för att få vara ifred. Golvkaklet är svalt och skönt. När hon vill ligga mjukare flyttar hon sig till sidan av sängen i sovrummet, där vi har heltäckande matta.

Nu ska jag läsa morgontidningarna och ta en kopp kaffe.

Lämna ett svar