Alla hjärtans dag idag

Men alla kan inte känna den värme som denna dag borde innebära. Mina tankar går till alla de som inte mår bra av olika orsaker och det är tyvärr alldeles för många. Kan inte påstå att jag alltid mått bra på denna dag, utan bara känt att den skulle gå fort förbi. Så idag när jag mår bra vill jag ge en bamsestor kram till de som inte gör det.

Jag hör alla dessa miljoner coachers hurtfriska rop om att fokusera och göra affirmationer, för att må bra. Det är inte så förbaskat lätt att göra det då man inte mår bra. Jag tror istället på att att genomleva sin smärta och må dåligt. Man måste genom det och det är bara en själv som kan få en att må bra. Sedan hur man gör det måste man själv få bestämma. Det som hjälper en person är inte säkert rätt för någon annan. Det är så lätt för oss som är på andra sidan av en smärta att säga att det går över, men klen tröst för dem som är mitt i skiten.

Alla ni som behöver en: Ta en kram här och känn att det finns värme.

Lämna ett svar