Jag är less på alla dessa bantningspiller reklamer

En massa bantningspiller och fitnessreklam, drösar över oss dagligen. Vi ska bli smala till varje pris och piffa till oss för en det ena än det andra. Varför kan vi inte få vara precis som vi är. Det viktigaste är väl hur vi mår inuti och att vi blir accepterade för den vi är. Vet inte hur mycket reklam jag fått den senaste tiden på bantningspiller. De fungerar inte och varför tror folk att kvinnor är så dumma att de går på det. Det räcker med att äta rätt och röra sig varje dag. Inte heller behöver vi träna som idioter för att gå ner i vikt. En promenad varje dag är tillräckligt och gör vi lite yogarörelser så håller vi oss smidiga.

Denna hets gör mig bara arg och anti mot träningshetsen. Du duger bara så att du vet det. Att vara supersmal är ingen garanti för att bli lycklig. Om alla bara kunde acceptera att vi åldras och förändras kroppsligt hela tiden, så skulle fler tillåtas att må bättre. Jag beundrar alla kvinnor och män som struntar i alla dessa idiotiska ideal som prackas på oss dagligen. Livet är till för att levas och vi måste få leva precis så som vi vill för att må bra.

Vill man träna så är det ok och vill man det inte så är det också ok. Men det viktigaste är att må bra inuti och gör man det så löser sig resten också med tiden. Alla människor är vackra på sitt sätt och det måste vi tillåta oss att vara. En frisk kropp är vacker och sedan har storleken inget med det att göra.

Lämna ett svar