Vilken innehållsrik dag det varit

Först får man se på nyheterna att en ny prinsessa fötts och en trött glad far står inför media. Så nu får tidningarna verkligen något att skriva om. Men äntligen något positivt så det orkar man väl läsa.

En annan nyhet som verkligen hamnade i skymundan var att Löfven format sin stab. Men det var inte något speciellt sensationellt med den. Gamla politiker från Sahlintiden kommer tillbaka och de Juholt tillsatte får gå. Den enda nykomlingen är den ekonomiska talespersonen, som suttit i riksdagen tidigare.
Det är faktiskt ett sundhetstecken att Löfven insett att det inte finns någon av riksdagsledamöterna som klarar ekonomin. Har jag sagt länge.

Men han fick ett bakslag när han ville ha med Östros. Vänstern i partiet sade nej och han fick inte ingå i skuggregeringen.
Det kan straffa sig i längden för Löfven. När det hänt tidigare som för Sahlin gick det bara utför efter det.
Kolla över axeln säger jag bara.

Lämna ett svar