Jag har svårt för negativa personer

Vissa personer hittar alltid något negativt och liksom trampar på ens glädje och lycka. En sådan är Åsa Linderborg, som verkar vara en riktig surkärring. Det eptietet använder jag på alla som surar oavsett kön. Att få utrymme i en av våra stora kvällstidningar för att spy galla på allt och alla, borde hon egentligen vara glad över. Nu spyr hon sin galla över den lilla prinsessan som nyss födds, men kan inte låta bli att ta en bit tårta i alla fall. Sedan frågar hon sig om hon kommer att orka läsa den tidning, hon skriver i fortsättningen.

Lilla Åsa det är inget tvång något av detta och du borde kanske ta en tajmout för att spy en smula. Toaletten är en bra plats för detta. Jag tycker denna händelse är utmärkt i pr-syfte för Sverige. Se bara hur mycket utrymme händelsen får i pressen. Någon tårta har jag inte ätit för att fira, då jag inte är speciellt förtjust i dessa bakverk, men jag gläds åt att det just nu skrivs en hel del postivia löpsedlar för en gångs skull. Detta oavsett vem det egentligen gäller.

Nu vill svenska folket ha lite glädje efter alla dystra rubriker om ekonomin och dödande. Att må illa över andras glädje, anser jag som elakt.

1 svar på ”Jag har svårt för negativa personer

Lämna ett svar