Blåsig måndagsmorgon

Hur är det fatt med dessa barn och ungdomar som ger sig oskyldiga djur och barn? Skulle gärna vilja förstå varför de inte har spärren, som stoppar innan de skadar andra. Har de adhd allihop och varför ser inte föräldrar, lärare och andra vuxna hur det är fatt? Det kan väl inte vara så illa att de vuxna förnekar att det inte är ett friskt beteende. När andra barn inte vågar gå hem till en kamrat, då de måste passera ett visst hus borde dess förälder ta tag i det. Ingen ska behöva gå omkring och vara ängslig för att bli påhoppad.

I lördags var jag ensam hemma med hundarna och hela tiden var jag orolig för att ungarna skulle kasta sten på våran dörr. Jag är ju ändå vuxen och är inte rädd för ungarna, men eftersom det är obehagligt med sådana händelser, så tänker man på det. Hur rädda ska inte barn vara då de inte kan röra sig fritt ute? Det är inte bara vi som drabbats och jag hoppas att fler anmält denna händelse. Igår kväll vid åttatiden var det dags för bankningar på dörren igen och det var obehagligt.

Idag när vädret är sämre, så är jag glad eftersom ungarna inte gärna går ut då. Så jag välkomnar denna blåsdag.

För övrigt kan jag berätta att överkasten blev väldigt bra och fållningstejpen fungerade. Det var lite pilligt i början men när jag kom på knepet så gick det smidigt. Idag ska jag stryka lakanen till sängarna och börja göra en kom i håg lista så vi inte glömmer något när vi ska iväg. Senare kommer bevakningsbolaget och uppdaterar larmet, för det måste man också göra då och då.

Lämna ett svar