Förberedelser har börjat

Nu på torsdag blir det premiärtur med nya husbilen och det var egentligen inte tänkt från början att bli det. Men ett möte i vår huvudstad som bokades in till fredag gör att vi ska iväg. För en hundägare är det bästa sättet att färdas och en chans att kunna närvara vid möten. Jag kan avslöja att det har med vår framtid att göra så det är viktigt. Närmare detaljer ska jag avslöja längre fram.

Men det jag ser mest fram mot är turen i husbilen och hur det kommer att kännas. Nu är vi endast fyra som ska ut på resor och det kanske kommer att kännas konstigt. Så nu har jag börjat förbereda en del till resan. Vi har en husbil med långbäddar vilket medför att madrass och överkast inte riktigt passar från Pärlan. De överkast som följde med är mycket snygga men väldigt opraktiska för en hundfamilj. Ljusbeige är inte en färg som riktigt är rätt. En slags mockaimitation gör att hår och smuts verkligen kommer att fastna. Sedan är de snygga om man inte har täcken och kuddar i sängarna. Så jag har klippt ett sparat överkast i två delar. Det har vi haft hemma över vår stora säng, så det blir två ypperliga enkelsängsöverkast. Fördelen är också att hundarna känner igen det och då blir det inte bara nya saker för dem.

Kanske inte lika snyggt som det ljusbeige men mer praktiskt för oss. Eftersom den ena enkelsängen kan dras ut så kommer vi att ha en enorm dubbelsäng vid sovdags. Tryggt för hundarna att kunna ligga mellan oss på natten. Så nu är det dags för mig att färdigställa överkasten. Fållen ska göras och jag har valt att använda snabbfållband, då det är ett quiltat överkast som blir för tjockt att fålla på annat sätt.

Ja, här fick ni lite värdelöst vetande. Men det är vad jag sysslar med denna söndag.

2 svar på ”Förberedelser har börjat

  1. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks a lot!|

Lämna ett svar