Drama idag

Jag syftar på vädret och att det är dramariskt idag. Det blåser kraftigt och är sol ena stunden för att spöregna i nästa. Faschinerande men rätt jobbigt att rasta hundarna i. Nu är det gjort och jag har även veckohandlat åt min far som blev väldigt glad åt att få cucakes i choklad. Nästa vecka får jag göra det på tisdag eftersom vi åker upp till Stockholm på onsdag. Jag ska nämligen få en hel del information och detaljer från moderbolaget under två dagar. Värdefull information säger man ju inte nej till. Mannen tar semester och vi åker upp med vårt eget hotell – husbilen Mackan. Skönt att få ha sina nära och kära med sig och att få sova i egen säng. Förhoppningsvis kommer vädret att bli sommar igen tills vi åker.

Eftersom jag är på hugget idag har jag varit in på mina sidor på bolagsverket och kollat hur många arbetsdagar de ska ha på sig för att registrera företaget. De kanske kommer med svar till på tisdag nästa vecka, vilket jag hoppas innerligt så jag kan söka f-skattsedel under vår resa. Jag har också registrerat ett e-mailkonto hos dem så jag kan få all information snabbare.

Nu har jag klarat av alla kontorsgöromål och ska stuva ned lite kontorsmaterial i de fina lådorna mannen köpte i veckan. Allt för att kunna hålla ordning på småsaker som gem, pennor mm. Sedan ser det snyggare ut i bokhyllan när man får bort krafset. Jag ska ta ett kort på bokhyllan och lådorna när jag är klar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.