Mitt vackra träd är rosa

image

Snart har det blommat ut men ännu någon dag kan jag njuta av de rosa blommorna. Jag som egentligen inte tycker om den färgen älskar detta träd. Förstår inte de som sågar ned träden i sina trädgårdar. Där får ju alla inskter sin mat och vi har alltid så många fjärilar i vår trädgård. Men snart kan jag njuta av rosorna som slår ut. Knoppar har alla redan och sedan sprids en ljuvlig doft i trädgården. Jag älskar våren och sommaren då allt får färg. Nu är det dags för sängen och en dos allergispray så jag kan sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.