Vardag och pluggande

I dessa dagar då skolorna har sina avslutningar, börjar jag mitt pluggande för att kunna starta företaget. Jag fick ju en hel del material med mig från Stockholm och ska gå genom dessa nu. Det känns spännande att börja på detta nya och även lite skrämmande. Jag har ju aldrig stått såhär på egna ben tidigare och ibland känns det så stort. Men så tänker jag att om jag tar det som att jag börjar ett nytt jobb, så är det inte så märkvärdigt. Jag ska genomföra vissa saker för att starta upp allt och sedan är det som vilket arbete som helst. Då blir det inte alls så skrämmande och jag tror att det i längden kommer ge mig en större tillfredställelse än mitt tidigare arbete.

Allt är ju nytt när man börjar och det känns väldigt ovant och konstigt. Efter ett tag blir vissa saker rutin och det brukar flyta på i lugn takt. Jag famlar ju inte i ett mörker då företaget existerar på andra platser i Sverige. Jag kommer att ingå i ett sammanhang vilket är en stor fördel. Helt ensam är jag inte med andra ord och mannen kommer också att ha stor del i allt jag gör. Förhoppningsvis är detta början på något vi i slutänden kan syssla med tillsammans. Jag ser det som en stor fördel att kunna arbeta hemifrån och slippa rusa iväg på morgnarna.

Jag ska blogga om det hela och hur det kommer att gå för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.