Precis som i äktenskap

Såg precis ett giftermål på tv i någon av alla dessa dokusåpor och bruden tvekar men dyker till sist upp. Hon resonerar som så att det är nu eller aldrig och att hon måste följa sitt hjärta även om de just nu har ekonomiska problem. Lite så känner jag inför att starta eget. Det är nu eller aldrig, för man blir ju inte yngre med åren och gör jag inte det nu så kommer jag aldrig att göra det. Visst känns det skakigt eftersom man aldrig vet hur det kommer att gå, men det kan ju lika gärna vara det bästa jag gjort när det gäller arbetssituationen. Man måste våga och ta chansen.

Nej då, jag har inte fått kalla fötter utan vill bara dela med mig av tankar som jag tror alla nyföretagare har. Man måste våga något för att vinna något och tror man på en affärsidè ska man aldrig backa. Det är lite lättare för dem som har någon anhörig som startat eget. Min gudmor gjorde det och hon kunde leva på sin inkomst, så det kan jag också. Man tar ett steg i taget och har lite is i magen.

Nu tillbaka till inläsningen av materialet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.