Nya mattan kom idag

image

Unkas tycker den var fin och vi är också nöjda med den. Lite större än den förra och en hel del dyrare. Men ska man ha en äkta så kostar det. Vi har haft en åttakantig wilton i 10 år eftersom vi inte hade råd med någon dyrare då vi flyttade in i huset. Det var ju en hel del som skulle inhandlas då. Att flytta från en tvårummare till ett hus på 170 kvm innebär att det blir en hel del tomma ytor. Mattor var en bristvara och vi köpte en massa av den varan. Nu byter vi ut en del gammalt efterhand och denna är den andra vi köpt. Eftersom vi köper kontant tar det ett tag att spara till dessa fina mattor. Men jag är jätteglad att vi har den hemma äntligen. Och Unkas njuter i fulla drag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.