Är i startgroparna

Nu har jag fått tillgång till dokument, som brevpapper och tränat lite på att lägga in uppgifter i databasen. Det verkar vara ett bra program som är enkelt att följa. Det kliar i fingrarna att få sätta igång med alltihop. Om bara f-skattsedeln kunde komma någon gång så vore det bra. Måste kolla på skatteverkets sida och se om det finns någon tidsram när det gäller utskick av sedlarna.

Men nu närmast ska jag bekanta mig med alla olika blanketter och spara ned de jag behöver ha närmast. Sedan är det dags för lite studerande av handboken igen för att förkovra mig ordentligt med alla bestämmelser som gäller. Lite småpyssel alltså innan det är dags för att rasta hundarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.