Idag är jag en glad mycketyckare

Fick samtal från skatteverket att allt var ok och att de skickar f-skattsedeln idag. Naturligtvis kastade jag mig på mailen och skickade till af så vi kan ha ett möte i nästa vecka. Så roligt att man nästan skulle fira ju.

Har suttit hela dagen med att botanisera i blankettförrådet och trycka ut eller sparat de blanketter jag behöver. Var konfunderad ett tag för jag fick inte ut all text, men efter att jag bytt skrivarpatroner blev det som det skulle. Jag och skrivare eller kopieringsmaskiner brukar inte fungera så bra. Datan brukar jag kunna fixa och vi har ett nära samarbete. Nu är jag klar för idag och ska börja ordna lite pärmar i morgon. Känner mig redo för att starta upp allt.

Allt är ju så nytt i början innan man kommit in i det och sedan ska det blir roligt att få in lite pengar också. Vi har snålat en hel del för att ha lite buffert som nu, då jag inte fått pengarna ännu från f-kassan. I morgon ska jag betala de få räkningar jag har så de kommer ur vägen. Vid sådana här tillfällen är det enormt skönt att inte ha handlat på avbetalning. Vi sparar alltid och köper kontant. Det tar längre tid, men det är helt ok. Innan vi köper något hinner vi kolla upp ordentligt och jämföra priser mm. Det gör att vi ofta blir väldigt nöjda med det vi köper. Visst låter det präktigt, men har man som vi växt upp med föräldrar som verkligen fått kämpa för att få ihop det, så blir man aktsam om sina pengar. Ekonomiska skulle jag vilja säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.