Vadå hundväder????

Jag är genomdränkt av allt regn idag, så nu har jag bytt kläder och satt de andra på tork. Att sedan kalla det hundväder förstår jag inte. Mina hundar hatar regn och jag fick dra dem runt byn idag. Unkas ville bara hem och försökte rikta oss hem hela tiden. När vi kom hem gick det åt tre badlakan innan han var nöjd. Nellie tog det lite lugnare men det märks att hon uppskattar att bli torkad. Två badlakan gick det åt till henne och jag fick som sagt skala av mig alltihop.

Till råga på allt gick larmet på bilen när jag klev in i den. Det yttre larmet har inte fungerat på ett bra tag. När jag trycker på fjärrkontrollen händer det inte ett skvatt, så jag har inte brytt mig att försöka eftersom jag har ett larm till för att få igång bilen. Har även ett tredje om jag tar av hardtopen. Nu fick larmet tydligen spader av regnet. Det brukar lägga av efter en stund när man satt sig i bilen och stängt dörren. Idag fortsatte blinkerljuset att blinka och larmlampan också. Så började larmet tjuta igen för att slockna helt. Ok, tänkte jag nu slipper jag åka till affären som en tjutande polisbil i alla fall. Vid tobaken stannade jag och så fort jag öppnade dörren började hela cirkusen igen. Jag snabbt in och förklarade för alla att mitt billarm fått fnatt. Den hade tystnat när jag kom ut, men blinkade som en förbaskad julgran. Cirkusen startade när jag öppnade dörren. Larmet slutade tjuta och jag körde iväg med blinkande lampor. Samma sak hände vid Ica och jag gjorde likadant. Körde min blinkfyr hem till pappa för att lämna matvarorna. Så startade det hela igen.

Gissa om jag var glad att komma hem och stänga dörren till garaget så jag slapp höra tjutet. Våt och frustrerad tog jag djupa andetag när jag drog av mig kläderna. Nu ska jag pusta ut och bara ta det lugnt resten av dagen. Alla ärenden gjorda och hundarna rastade, så jag har gott samvete. Jag är glad åt att bo i en liten by och inte i stan för då hade jag väl fått polisen efter mig och blivit tagen för en biltjuv.

2 reaktioner till “Vadå hundväder????

  1. Hiya very cool blog!! Man .. Excellent .. Superb .. I will bookmark your blog and take the feeds also? I am satisfied to seek out a lot of useful information here within the put up, we’d like develop more techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .|

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.