Första målet nått

Nu är jag vid mitt första mål för företaget. Jag har fem veteraner i min kunskapsbank och hör och häpna en man har sälloat sig till dem. Mycket glädjande tycker jag. Nästa mål är att ha tio stycken veteraner och då några fler män. Jag ska också introducera min verksamma veteran i fler jobb. Hon ska knytas an till minst ett uppdrag till och blev jätteglad när jag ringde och berättade om det. På torsdag ska jag följa med henne till nästa uppdragsgivare så de får komma överens om tid mm.

Som jag trodde kommer allt att lossna nu när hösten börjat närma sig. Det känns lite konstigt eftersom vi hade +24 här nere igår och alla träd fortfarande är väldigt gröna. Så t o m prästkragar blomma igår. Men det är bara skönt att kylan dröjer och jag har ingen längtan efter den. En annan glädjande sak är att svärmor kommit hem från sjukhuset och mår lite bättre än tidigare. Visserligen äter hon en massa tabletter, men hon är inte sängliggande så förhoppningsvis är hon på bättringsvägen.

Larmgubben var här i morse och han bad faktiskt om ursäkt för igår, så jag gick inte alltför hårt åt honom. Får jag bara en ursäkt för något så förlåter jag snabbt och lägger min ilska åt sidan. Men jag var redigt arg igår. Nu fungerar larmet som det ska igen och vi kan känna oss trygga. Det kostar ju en del att ha det och då vill man att det ska fungera fullt ut. Tisdagen har börjat väldigt bra tycker jag.

www.veterankraft.se

Lämna ett svar