Det är mycket idag

Denna dag innehåller massor med måsten och jag måste ta ett djupt andetag innan jag börjar. Men jag har redan börjat, för toalettsakerna är packade i toalettväskan som ska med. Sedan har jag äntligen sorterat min enorma hög med tvättade kläder, som jag ska ta mig an när vi kommer hem. En del kläder är framplockade som ska med och det är lite annorlunda att åka på hösten än mitt i sommaren. Det är inte lika varmt ute så en varm tröja och sockor är viktiga. På sommaren behövs inte så mycket kläder om man ska ut en kort tur. I vilket fall ska allt vara klart tills mannen anländer från sitt arbete i eftermiddag.

Jag ska förbereda mitt kund/veteranmöte till i eftermiddag och sedan göra lite inköp till min far. Mailet till den nye veteranen är skickat och nu kan han fundera lite över dessa blanketter. När jag kommer hem ska jag boka in ett möte med honom också. Förhoppningsvis kommer det några fler anmälningar som jag ska boka in möten till.

Men det ska bli skönt att släppa lite av arbetet i några dagar. Vi tänker ta oss ned till Heiligenhafen ikväll och sova över där, sedan ska vi åka västerut eftersom det inte är områden vi brukar passera när vi åker söderut. Kiel verkar ha en fin ställplats och eftersom vädret kanske är regn med blåst är det inte heller så viktigt med gräs, utan asfalt och plana ytor är bättre. Äter middag gör vi på vägen i Danmark någonstans och hundarna får sin middag innan vi ger oss iväg. Med en nyinköpt extra lång kabel till datan borde vi kunna hitta fria internetuppkopplingar lättare än tidigare. Andra husbilsägare har gett oss det tipset och det fungerar för dem, så det ska vi försöka med. Tidigare var vi tvungna att ställa oss väldigt nära mc donalds för att få kontakt, men nu ska vi ha större räckvidd så finns det bara en sådan restaurang inom någon km ska vi kunna gå ut på internet. Ska bli intressant att prova om det fungerar.

Dags att arbeta lite igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.