Blåsvart finger

Idag skulle jag kunna peka ett fult blåsvart finger till den som är dum. Tänkte ta ett foto på mitt långfinger, men det syns inte så bra hur svart den är. Igår när vi gick en långpromenad med hundarna, stannade vi vid butiken för att köpa med oss frukostbröd. Jag stod utanför med hundarna och väntade eftersom vi aldrig binder dem utanför någon affär och lämnar dem själva. Alltför många gånger läser man om hundar som blivit stulna utanför affärer och ägarna är helt förtvivlade, så det misstaget tänker vi inte göra.  Där stod jag i solskenet och njöt, när mannen var inne och handlade. Unkas var bunden vid kroken i väggen och Nellie hade jag i handen. Men för att de båda inte skulle störa förbipasserande människor, höll jag även Unkas koppel så det blev kortare.

När mannen dök upp i dörren blev de så glada att de rusade framåt och det blev ryck i kopplen. Det jag kände mest var att det brände till i vänster hand där jag höll Nellie, men även en svag smärta i höger innan jag hann släppa Unkas, som ju ändå var fastbunden. Vänstra handen blev bra med en gång och under eftermiddagen i går börja det bulta i höger långfinger. Idag är det svullet och halva fingret är svart. Det gör inte så ont men jag har svårt att böja på det. Skador man får ta när man är så dum som jag var igår. Men nåde den som säger eller gör något dumt idag, då får de ett fult blåsvart finger som svar. Haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.