Människor som berör

I mitt tidigare inlägg idag kan ni se Lizzie som kommer med så kloka ord. När hon gick i skolan var det någon elev som lade ut en film på youtube som sade att hon var världens fulaste flicka. Eftersom hon drabbats av en hemsk sjukdom, ser hon inte ut som vem som helst. Denna film hade kunnat tillintetgöra henne och bryta ned all hennes livsvilja. Men denna fantastiska flicka var så stark att hon kunde höja sig över elakheter hon drabbades av.

Ibland får man inblick i andra människors liv och vissa av dem berör mer än andra. Lizzie är en av dem som verkligen tog tag i mig och hennes ord har förändrat mig. Jag har börjat fundera lite på mig själv och vem jag egentligen är. Hur vill jag att andra människor ska uppfatta mig och hur uppfattar de mig?

Vad har du för ursäkter, för att inte leva som du vill? Eller du kanske redan gör det? Jag kan villigt erkänna att jag inte gjort det tidigare i mitt liv, eller ens reflekterat över att jag inte gjort det. Det fanns många ursäkter för att inte leva fullt ut. Idag är det annorlunda och med Lizzies ord kommer det att bli ännu tydligare. Jag tänker aldrig leta ursäkter mer.

love me

Lämna ett svar