Vänta inte

Har kommit på mig själv att tänka att när bara det eller det händer då minsann. Det är inte fel att tänka framåt och att ha drömmar om hur man vill ha sitt liv. Men det är viktigare att leva i det man har just nu. Inte tänka att nästa år då jag fyller det eller då när sommaren kommer ska jag leva mitt liv. Varje minut och sekund lever du och är lika viktig som senare. Spara inte den klänningen eller byxan till vissa tillfällen, utan ha dem på dig vilken dag som helst. Pigga upp dig själv med blommor nu och alla fina saker du har i dina skåp. Vi vet ju så lite om vad som händer oss i framtiden. Spara inte allt till sedan.

Njut av varje stund på dagen och vänd negativa saker till positiva. Lämna det som hänt bakom dig och gå vidare mot nya mål. Upptäck din omgivning och var glad att du finns här och nu. Jag återkommer ofta till den bok jag läste för något år sedan som heter ”Sluta klaga”. En bok som vill uppmana oss att se det positiva i det vi har istället för att klaga på det vi inte har. Fantisera om det du skulle vilja ha och låtsas att du redan har det. Förr eller senare får du det.

Därför ska jag här i min blogg skriva om det positiva jag ser eller hör varje dag. Små som stora ting. Jag vill ha ett liv fyllt av skratt och roliga saker. Nu ska det absolut bli slut på gnäll och klagan. Visst finns det en hel del som borde bli bättre i världen och det får medierna belysa.

blessings

 

Kommentera