Kall vårmorgon

Lite kyligt i morse när vi gick ut med hundarna. Men det var bara att ta varma jackor och sedan frös vi inte ett dugg. Kaffet smakade gott när vi sedan kom in. Nu har jag klarat av morgonens arbete och ska köra pappa till vårdcentralen för läkarundersökning om en stund. Vi ska klara av hans inköp på väg hem och sedan ska hundarna ut igen.

Mannen ska köra svärmor in till Malmö på eftermiddagen till optikern. Så vi har båda chaufförsjobb idag. Det blir inte så mycket semester för mannen som han tänkte sig. Men det är bättre att klara av dessa bestyr när han är ledig. Har en del att göra när han är borta och det är bra att jag får arbeta i lugn och ro. Har en del samtal att ringa.

monday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.