Inget trädgårdspyssel

Hade tänkt klippa rosorna idag, men regnet på förmiddagen och blåsten nu på eftermiddagen, satte stopp för det. Varför plåga sig om man inte behöver det. Hoppas på imorgon istället. Det går fort men jag vill ha uppehåll och svag vind när jag är ute i trädgården. Vi traskade vår vända ut på landet idag, men det var inte lika njutningsfullt som det brukar. Regnet som föll kom i som små duschar från en sprutflaska och jag tappade kepsen en gång. Men fick fatt i den snabbt, så den blev inte smutsig eller försvann.

Hoppas verkligen att det blir varmare och alla trädgårdsjobb kan komma igång ordentligt. Har en del målning som ska utföras och då kan det inte regna. Idag har mannen satt upp många rivlappar utmed hela kusten, så jag hoppas på många nya uppdrag efter påsk. Det gäller att synas då många kommer att åka runt då konstrundan startar.

wpid-IMAG0292.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.