Min födelsedag

Eftersom det är vardag, har jag jobbat på i vanlig ordning. Det gör mig ingenting eftersom det var många år sedan jag firade min födelsedag ordentligt. När man var liten skulle det vara riktiga kalas. Jag kommer bara ihåg ett jag hade då min mamma var hemma från arbetet just den dagen. Men hon passade på att städa de rum vi barn inte vistades i. Så efter tårta och saft, begav vi oss ut och lekte. Det kändes inte speciellt festligt att ha en mamma som gick omkring i städkläder och gummihandskar. Tror inte jag hade fler kalas hemma, åtminstone kommer jag inte ihåg fler.

Jag har ju levt ensam i perioder och då har det inte funnits så många anledningar att fira. Någon gång har jag gått ut med någon väninna och haft en helkväll på stan. Idag ska vi äta resten av smörgåstårtan svärmor gjorde åt mig. Den var väldigt god så det ser jag fram mot. Ett glas vin ska det också bli, måndag till trots. Idag börjar ett nytt år för mig och det enda jag önskar mig är att det ska bli ett bra år. Många skratt och andra trevligheter ser jag framför mig.

Tror jag ska stänga kontoret lite tidigare idag. Tycker att det är befogat att göra när jag fyller år.

skratt

Kommentera