Ändrade planer idag

Lite molnigt i morse. Ingen fara tänkte vi och traskade ut med hundarna. Varmt väder och ingen jacka behövdes, så planerna på att hålla på i trädgården verkade hålla. När vi hade några hundra meter hem började det att stänka. Vi klarade oss men det blev ingen dag ute i trädgården för oss. Istället har jag satt mig ned i biblioteket och försöker greja mannen hemdata. Problemet är ju att jag inte kan installera något virusprogram på den. Kommer till sjuttio procent och sedan händer det inte ett skvatt. Dagen får ägnas åt detta istället för frisk luft och sol som vi hade tänkt.

Men det blev en fin dag ute igår så jag ska absolut inte klaga. Sommaren är här och vi har varmt ute. Hundarna får en dag i lugn och ro efter gårdagens lek. Vädergudarna ville inte att vi skulle tära på krafterna idag. Ska klippa mannens hår senare. Inte för att jag är någon utbildad frisör, men han är bra mycket nöjdare efter min klippning än då han varit hos frisören. Har kanske en dold talang där. Det var kanske hårfrisör jag skulle utbildat mig till? Mindre stress, tillfredställelse när kunder blir nöjda, egen företagare för länge sedan. Våra livsval kan förändras under åren och jag är glad att inte vara ung idag. Med facit i handen så är jag nöjd med mina yrkesval. Men jag skulle inte vilja börja om som tjugoåring och försöka bestämma mig för vad jag vill arbeta med.

djurbild243

 

Kommentera