I mål

Äntligen klar efter två dagars arbete. Jag har uppnått mitt mål denna månad och till och med slagit det. Fler timmar gjorda än jag hade beräknat. Maj var en väldigt bra månad för mitt företag. Därför är jag både glad och trött just nu. Tänker ta en lugn kväll sedan. Mitt huvud känns ett par storlekar större just nu och jag behöver vila så det blir normalstort igen.

Gick med hundarna i det varma duggregnet, vilket absolut inte gjorde mig ett dyft. Löste vissa problem under tiden och kan pusta ut nu. Men höll på att få spel när inte SuvEllen startade. Hon har stått sedan i onsdags förra veckan och batteriet sade bara blä, när jag vred om nyckeln. Eftersom jag lovat pappa att köpa tidning, ta in hans post och lämna lotto, traskade jag iväg till tobak. Där fick jag veta att jag inte kunde lämna in kupongerna utan ett spelkort. Pappas var hemma hos honom. Traskade hem till honom och berättade att han fått brev om detta. Klart att han hade, men sedan inte tänkt mer på det. Jag bet ihop och lovade att göra om samma vända i morgon igen. Men förhoppningsvis med en bil som vill starta.

Satte upp en stor lapp på köksskåpet: ”Ladda Batteriet i SuvEllen!”. Detta är en uppmaning till mannen när han kommer hem.

Men nu släpper jag dagens bestyr och ger hundarna deras mat.

trött

 

Kommentera