Värmen kom

En underbar sommardag fick vi idag och tungorna hänger som slipsar på hundarna. Tror de blev helt nöjda med promenaderna idag och nu ligger de i skuggan ute i trädgården. Gräset svalkar lite.

Men jag blev ledsen när jag kom hem med Unkas. Boet som duvan legat i verkade helt tomt och det låg lite dun på uppfarten. Jag tog en stege och det var alldeles tomt i boet. Senast igår låg där två duniga tennisbollar när mannen tittade. Tråkigt att någon katt tagit dem eller kanske en skata. Det fanns inte något annat spår av dem än lite dun. Trodde att de skulle få vara ifred denna gång, men naturen är fruktansvärt grym. Jag vet inte om duvor föder fler än en kull per år, men hoppas på det så att de får en ny chans. Fast hit kommer de nog inte i första taget.

Har ni fått skatteåterbäringen ännu? Jag har inte fått det, men mannen har. Kollar varje dag för att se om pengarna är där. Skulle behöva lite tillskott just nu när alla räkningar är betalda.

Dags för mig att ge mig ut och titta till hundarna och svalka mig i skuggan med ett glas isvatten.

glad sol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.