Det blev några stycken

Nu har jag laddat ned alla foton från kameran i ett usb-minne. Närmare bestämt 248 st tagna under tre veckor på vår resa runt i Sverige. En del är riktigt bra tycker jag, med tanke på att jag är nybörjare som fotograf. Andra är väl mindre bra men man lär sig hela tiden. Roligt är det och nu ska jag fortsätta mitt fotograferande. Måste väl inte säga att det har blivit många bilder på våra hundar och när jag tittar på dem , verkar det som att de är ena lata krabater. Men det har varit fruktansvärt varmt om dagarna och då gör inga levande varelser många knop. Det får väl bli lite livligare foton under hösten och vintern.

Vad jag behöver nu är ett bra redigerarprogram, så det ska jag leta efter. Det hade varit roligt att kunna göra något extra av några foton. Men flera behöver inte alls redigeras. En som alltid blir bra på kort är Unkas, som verkar ha naturlig fallenhet för modellande. Han blir alltid bra på kort. Kuma är lite trixigare, även om han är söt så har han en förmåga att blunda när jag knäpper. Lik mig där, för det brukar jag också göra. Mina ögon syns nästan aldrig och gissa om jag kasserat många foton.

Semestern 2014 167

Men de två tycker verkligen om varandra och det är mysigt. Nu märker jag också vilken skillnad det är på skärpan i min kamera och mobilen jag tidigare använt mig av.

Lämna ett svar