Uppdraget nästan slutfört

Nu har jag rejält ont i ryggen och mannen likaså. Morgonens övning var lite för bra och efter städningen är det så att jag håller på att gå av på mitten. Men ack, jag har golvtorkningen kvar och efter lite vila ska jag ta itu med dem. Torkade med en trasa i golvet i grovköket då hundarna kladdat med maten och trasan blev svart, så nu måste alla golv rengöras.

Mannen började att klippa häcken och plötsligt var han försvunnen. Häcksaxen låg i gräset och han var borta. Efter en stund dök han upp med en ny stooor häcksax som han köpt, här skulle klippas häck av bara den. Den gamla vi hade orkade inte med då grenarna var för grova och det skulle ta flera veckor innan mannen blev klar. Vad händer då? Jo, en blixt och två blixtar sedan muller muller och det började regna. Nu har det dragit förbi sedan någon timme och häcken ska få sig en avhyvling med den nya häcksaxen. I gengäld har alla golv blivit dammsugade och nu är det som sagt bara torkning av dem som återstår.

Vi har kanske inte den mest glamorösaste av alla lördagar, men livet är inte bara tjo och tjim. Vi har roligt under tiden i allafall när vi städar och gör alla måsten. Få se om jag går på mina två stora buskar på framsidan i morgon. Allt beror på ryggen och vädret.

En belöning väntar på oss efter allt slit och det är en stunds bubbelbad, med tapas och ett glas rött. Det ser jag fram mot och det är mumma för en rygg som värker.

Jag har förresten kört lite meditation under tiden jag städat. Inte tänkt på någonting alls och nu känns hjärnan väldigt klar och fräsch. Tur att något är fräscht, för själv luktar jag nog inte av någon parfym precis. Håret är tufsigt och jag har plockat lite kvistar ur det sedan i morse. Men jag lever och nu kom mannen in och var euforisk över den nya häcksaxen. Det går dubbelt så fort och han är nöjd med sitt köp.

Jaha, detta var lite nonsens från en by i skåne en vanlig lördag.

Semestern 2014 007

Tur att vi inte planerade för en dag på stranden, när solen försvann så snabbt och regnet kom. Den här bilden är från Skälderviken och när vi var där värmde solen ordentligt. Skånes stränder är vackra.

Kommentera