Jag letar

Tidigare lovade jag att lägga upp filmer från de olika partierna. Men de skulle vara roliga eller bra. Tyvärr, har jag tills nu inte hittat någon som jag vill lägga upp. Undrar vilka reklambolag de använder sig av? Inte en enda sticker ut på något sätt. Jag lägger ned det projektet, då det inte är många dagar kvar tills vi ska gå till valurnorna. Istället har jag tittat på partiledarutfrågningarna och de debatter som sänts. Igår var det vår statsministers tur och på morgonen fick man ringa in och fråga om det man ville. En aggressiv man ringde in och tog upp invandringen. Idag avslöjas det i media att den mannen är anställd av socialdemokraterna och sitter i deras kansli. Något jag tycker är oetiskt. Men det är inte första gången någon i partiernas kansli uppträder oetiskt, vilket absolut inte gynnar det egna partiet.

Det blir tydligare och tydligare att det kommer bli svårt för någon att bilda regering. Alla löften blir bara tomma då de kommer att röstas ned i riksdagen. Sverigedemokraterna kommer absolut att få en vågmästarroll och bli avgörande för om förslag ska bli verklighet. Det kommer verkligen att bli en rafflande valnatt, som jag inte tänker missa. Men det är väl tidens tand, att inget parti får egen majoritet. Den tiden är förbi för länge sedan och det förstod vissa redan 2006. Vi har ett slags blockpolitik och det är enda sättet för mindre partier att hålla sig kvar i riksdagen. Att flirta över blocken blir allt viktigare för att kunna genomföra sin politik. Det gäller att ha fingertoppskänsla och smyga i buskarna för att veta hur man ska göra.

Augusti 2014 023

Kommentera