Torsdag och sol

Har lyckats sätta ihop ett avtal på ett uppdrag och kan ta lunch nu. I eftermiddag är det dags för ett nytt sådant och jag har stora förhoppningar att det ska gå i lås. Håll tummarna.

En molnig morgon har följts av sol och skön värme. Ska bli skönt att få en nypa luft nu. Tur att hundarna är så trötta när jag måste koncentrera mig på knep och knåp. Firar med en kopp kaffe efter detta arbete. Nu väntar jag också besked från ett annat större projekt som jag har stora förhoppningar att få.

Har lagt gårdagen bakom mig och tänker som jag brukar: det slår tillbaka mot de som behandlar någon illa. Det är därför jag aldrig söker hämnd av något slag när jag drabbas av oförätter. Kan berätta att det har visat sig vara rätt taktik i hela mitt liv. Kanske är det karma?

Augusti 2014 038

Kommentera