Nya tider

Snart har vi en ny regering och Löfvén får nog använda sig av sin förhandlingserfarenhet till fullo. Men det kanske blir riktigt bra när de måste kompromissa i allt de gör. Fast många väljare kommer säkert att anse dem svika sina vallöften. Det är ju en sak att ha egen majoritet och en annan att leda en regering tillsammans med ett annat parti, samt försöka få med sig oppositionen. En sak är säker och det är att jag absolut inte avundas Löfvén. Detta är absolut inte något glamoröst jobb och att sedan ha hela folkets ögon på sig vad man än gör måste vara enormt påfrestande.

Här i skåne har vi fortfarande nästan sommarvärme och hösten verkar dröja. Men i morgon är det faktiskt oktober och den andra höstmånaden. Det ska bli skönt att få vintertid igen då mitt huvud mår bättre av det. Jag är ingen morgontidig person, fast jag går upp vid sju varje morgon. Livet med hundar kräver en morgonpromenad och när jag väl kommit ut, är det riktigt skönt. Men före duschen är det ingen idé att diskutera allvarliga saker med mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.