Härlig oktoberdag

En hostig natt gick över till en solig oktoberdag. Hostan lade sig och jag vågade mig på att gå två långa turer ut på landet idag. Först gick Unkas och jag en sväng. Äntligen kom jag mig för att ta med kameran också och några bilder blev det.

28e oktober 2014 008

Det retar mig lite att jag inte gick ned djupare så Unkas tassar kom med. Ser onekligen lite avklippt ut såhär. Men jag lär mig och det är bara att öva mer. Efter denna tur blev det Kumas och Nellies tur att gå en sväng. Inte alldeles lätt att fota med två hundar i koppel. Men övning ger färdighet där också och några kort blev faktiskt rätt hyfsade.

28e oktober 2014 021

Kuma njuter verkligen av dessa turer ut på landet och stannar ofta till för att spana ut över fälten. Ibland möter vi ett hästekipage och det tycker han är väldigt spännande.

28e oktober 2014 037

Nellie är så söt när man ser spetsen på hennes tunga. Men hon är verkligen fotogenisk och blir bra på de flesta foton. Det är tacksamt att fota henne. Det blir mer utmaning att fota Unkas och Kuma. Den förste för att han är så mörk i färgerna och den andra för att han inte vill vara så långt ifrån fotografen. Detta var ett litet axplock från dagens fotograferande.

 

Kommentera