Dimmig onsdag

Efter ett par härliga solskensdagar, har vädret växlat om och dimman svept in över slätten. Ljuden blir dämpade när dimman ligger tät. Ett lätt regn föll för en stund sedan och det återstår att se om det blir mer eller uppehåll under våra promenader idag. Om det regnar får vi gå fort.

28e oktober 2014 033

Vet inte om Kuma kommer vara lika glad idag när vi är ute? Men jag har bilderna kvar som minne efter vår fina tur igår.

28e oktober 2014 011

Här går vi varje dag och det känns lite som att vara förflyttad tillbaka i tiden. Man hör fåglarna, ser en del vilda djur som harar och råddjur. Ibland möter vi någon som kommer ridande. Annars är det inte speciellt mycket trafik eller folk efter denna väg. Idag lämnar jag kameran hemma eftersom jag inte vet om det kommer att regna.

Kommentera