Lördag i november

Vi startade dagen med en långpromenad ut på landet. Idag gick vi åt ett annat håll än det vi brukar och hundarna blev ivriga. Det blev nog lite längre än vi tänkt och vi var ute i en och en halv timme. Men det var riktigt gott med frukost efter det. Jag gjorde kiwismoothies och det blev riktigt gott. Tänkte att vi behövde ordentligt med c-vitamin nu när vi är halvkrassliga. Skadar ju inte att fylla på energibanken.

Jag har torkat av alla skåp, dörrar, bänkar och övriga ställen med vatten och yes. Det mest suveräna medlet som dödar bakterier och tar bort smuts. Känner mig rätt duktig faktiskt. Dessutom har jag uppdaterat min data med både ditt och datt. Den hade stängt av sig i fredags och då uppstod samma fenomen som tidigare att det inte gick att röra musen. Alla program öppnade som de skulle men sen bara stod den still som ett fån. Blev för mig att reparera med thinkpad och då måste även virusprogrammet uppdateras. Det tar tid ska jag lova. Nu har jag även uppdaterat webbläsaren eftersom jag inte kunde öppna den gamla. Lite trix och fix så var jag på banan igen.

Nu är det kolmörkt ute och för mig återstår att ge hundarna mat och torka golven. Mannen har tagit en powernap så jag tar en paus här. Ville få ordning på gamla bettan innan jag återgår till mer fysiska aktiviteter. Har så ont i ryggen idag så bubbelbadet kommer att bli underbart.

För övrigt anser jag att en del jägarlicenser ska dras in. Tror inte alla som har det är kapabla att inneha ett skjutvapen. Kom ihåg att alkohol och skjutvapen inte hör ihop!

Min grånande tös Nellie sover i soffan här i biblioteket och är så söt.

Semestern 2014 077

Kommentera