Oj redan söndag!

Här rann helgen iväg som ett vattenfall. Japp, det regnar ute som vanligt, men vi hann gå hela vår långa runda på landet innan det började. Tror många lärt sig att naturen har många nyanser av grått och brunt. Här i skåne har vi inte haft någon färgsprakande höst som vi är vana vid. Lite tråkigt då hösten brukar vara så fin. Men varmt har vi haft det länge och till bara för någon vecka sedan var det tvåsiffrigt plus ute.

Vi närmar oss första advent och här i byn har ljusstakar kommit fram och lyser i fönstren. Jag väntar till på lördag då jag ändå torkar av överallt. Sedan kommer det säkert att gå i raketfart fram till julafton. Även om man tycker att allt är planerat så får åtminstone jag lite panik sista veckan innan. Hade tänkt baka lite och i morgon ska jag börja med inköpslistan för alla bakningar. Lite godis ska jag också göra, som chokladbollar av olika slag. Alltid gott att mumsa på när det är jul. Annars äter vi inget godis alls, så nu kan vi unna oss det.

vargpuss

Vargpuss på er alla.

Kommentera